Home » Actievoorwaarden

De illustratie wordt met de hand gemaakt, door mij. De illustraties die ik verkoop, vormen voor mij dé bron van inkomsten én dragen bij aan het waarmaken van mijn droom. Hoe meer mensen weten dat ik illustreer en hoe vaker ik opdrachten krijg, hoe beter dus! Vandaar deze actie. Normaal is een illustratie van mijn hand minstens €104 en daarom zit er bij deze actieprijs ook wat actievoorwaarden: 

actievoorwaarden

De actie-illustraties zijn t/m 31 mei 2019 te bestellen. Verlengd tot 4 juni 2019.
De bestelling wordt gedaan door middel van het aanschaffen van dit product en een naar info@carmengroenefelt.nl met foto(‘s) en beschrijving van de wens:

  • De foto(‘s) die nagetekend mag/mogen worden en of deze persoon ook een bepaalde handeling mag doen. (bijv. boek lezen of schrijven). Houdt er rekening mee dat het een eenvoudige illustratie wordt met max. 2 personen afgebeeld. (Bekijk aanlevertips hier). 

Ik zal het wanneer de betaling ontvangen is, uitwerken en binnen 3 weken aanleveren. 

Gebruik van de illustratie

Exclusief voor de illustraties van deze actie geldt dat de illustratie als volgt gebruikt mag worden.

Algemene regel: ik word graag vernoemd bij publicatie

Met verplicht ‘©Carmen Groenefelt’ of ‘illustratie: Carmen Groenefelt’ vernoemd:

  • Op social media, mits mijn naam (Carmen Groenefelt) vernoemd of op Instagram @carmengroenefelt_art getagd/vernoemd. Wanneer je dus een post plaatst op LinkedIn of een ander platform kan je onderaan erbij schrijven ‘illustratie: Carmen Groenefelt’. 
  • Om te ‘plakken’ op je privé (verhuis/trouw..) kaart. Wanneer je een kaart wil en de illustratie ervoor wil gebruiken mag dit. Wel belangrijk dat er achterop (of ergens anders) in het klein © Carmen Groenefelt of Illustratie: Carmen Groenefelt vernoemd staat). Wil je niet alleen een illustratie maar een compleet vormgegeven kaart? Neem dan contact met mij op. 
  • Als ondersteuning van je blogpost/ artikel of andere al dan niet gedrukte tekst. 
  • De illustratie terug laten komen op je flyers, website, blog of social media? Dat mag, maar op producten bedoelt voor verkoop niet. Wil je niet alleen een illustratie maar mijn tekenstijl geheel terug laten komen in de huisstijl? Neem dan contact met mij op.

Niet verplicht om ‘©Carmen Groenefelt’ of ‘illustratie: Carmen Groenefelt’ te vernoemen:

  • Als je de originele versie ophangt mag dit gewoon zonder naamsvermelding. Het digitale bestand mag je ook zelf printen en ophangen. Printen en verkopen is echter NIET toegestaan.
  • Je persoonlijke avatar. Ga je niet graag op de foto, maar wil je wel iets dat je representeert op je ‘about’ pagina van je website, of je Whatsapp foto. je mag de illustratie vrij gebruiken.
  • Bij gebruik van de PNG-bestanden in je Instagram stories. Maar natuurlijk altijd leuk als je het wel eens benoemd.

Het gebruiken van deze illustratie voor zakelijke doeleinden kan tot en met 31 dec 2019. Wanneer het een blogartikel ondersteunt mag dit artikel blijven staan na deze datum, maar de illustratie mag dus niet bij een nieuw blogartikel in 2020 gebruikt worden.

Ben je niet zeker of je de illustratie mag gebruiken waarvoor je hem wil gebruiken?
Neem dan contact met me op.
info@carmengroenefelt.nl | 06 83802746

Carmen (ik) mag de illustratie niet aan andere partijen verkopen of drukken op kaarten of andere producten, maar wel zelf gebruiken op social media of in haar portfolio.
Carmen (ik) mag actie ondernemen i.s.m. juridische hulp wanneer regels hierboven niet nageleefd worden.