Home » Diensten » Cheerleadsessie

 

CHEERLEADSESSIE

Wil jij sparren over je dromen en doelen? Heb je vragen voor mij?
Maar wil je vooral een lekkere boost en nu eens écht doen wat je graag wil (en misschien niet durft)?

Dan is een cheerleadsessie iets voor jou! 

Van te voren stuur je een mailtje met wat je wil bespreken en dan gaan we een uur (via Teams) dit bespreken. Ik luister dan goed en geef advies. Naderhand krijg je een mail met wat we bespraken, actiepunten en een datum waarop ik weer zal mailen met ‘En, heb je het gedaan?’

Prijs: €179,- (excl. BTW)

 
WAT GAAN WE DOEN?

STAP 1  Stuur mij een mailtje met je vragen

Stuur een mail met wat info over jezelf (+ website als je die hebt) en de vragen die je wil behandelen in ons gesprek.

We prikken een datum voor onze meet up. 
Let op: vanwege het Coronavirus zijn alle gesprekken nu via Teams.

STAP 2  We doen een (digitaal) drankje

Dit is waar het gaat gebeuren! In een uur tijd sparren we over je doelen, de vragen die je op stelde en stel ik kritische vragen. We gaan diep, en we gaan zorgen dat je vól energie wegloopt of je laptop dichtklapt.

STAP 3 We stellen actiepunten op

A goal without a plan is just a dream. En wij gaan voor de actie! Wát ga je precies doen om te bereiken wat je wil bereiken? Dit stellen we op, of naar aanleiding van de voorzet, ga je hier zelf nog mee aan de slag. We zetten ook een deadline. 

STAP 4 Je krijgt een verrekes uitgebreide mail

Kijk, als ik iets doe, wil ik het goed doen. Dus na ons gesprek keek ik wat nog meer van waarde voor je kan zijn. Ik prop het allemaal (leestips, connecties etc.) in deze mail sámen met notulen van ons gesprek. Deze vriend maak ik met veel zorg en liefde en het is dan ook de bedoeling dat je hiermee als een speer gaat. 

STAP 5 Jij gaat lekker shinennnn!

Kijk, nu heb ik een partijtje mijn best lopen doen om jou aan te moedigen. Ik dacht met je mee, ik luisterde, ik stelde kritische vragen. Nu is het aan jou de taak om mij niet teleur te stellen dus jij gaat shinen! Aan de slag met je actiepunten, doen wat je leuk vindt, dromen waarmaken. Lekker!

STAP 6  ‘En, heb je het gedaan?!’

Pling! Een mailtje, van je favo cheerleader: ‘En, heb je het gedaan?’. In het mailtje laat ik je nog eens zien wat je actiepunten en doelen waren en vraag ik je of het je gelukt is. Laat het me weten in een reactie op de mail. En vond je dit ge-cheerlead nu precíes wat je nodig had? Dan herhalen we het riedeltje gewoon opnieuw. 

 

WAarom doe ik dit?

Cheerleadsessies zijn ontstaan uit de behoefte van mijn volgers op Instagram. Ik kreeg in mijn DM heel vaak berichtjes:

  • Hoe doe jij wat jij nu doet?
  • Wat kan je aanraden om te doen om ook zichtbaar op Instagram te worden?
  • Hoe krijg je opdrachten als illustrator?

… en ‘Ik wil zo graag ook mijn droom waarmaken, maar het lukt nog niet.’ Die laatste is geen vraag, maar is wel de onderliggende boodschap van alle vragen die ik binnenkreeg. 

Ik ben een fervent voorstander van dromen najagen. Dus ja, hier moest ik iets mee! 

In 2019 had ik veel gesprekken met vriendinnen. Een van mijn vriendinnen besloot na onze brainstorm de eerste werkdag in de horeca af te zeggen en tóch sollicitaties als copywriter te doen (spoiler: ze is nu copywriter, wat ze zo graag wilde) en een kennis wilde me per se betalen doordat ze er zoveel aan gehad had. 

Ik ben géén coach, maar ik merk wel dat ik door mijn dosis positieve energie én door mijn eigen ervaring met mijn eigen coach, self help boeken en andere dingen toch wat nuttigs te vertellen heb en mensen in beweging kan zetten.

Dus dat doe ik dan ook maar lekker!

Let’s gooooo!