Home » Handige tips voor je snelle illu

Handige tips voor je snelle illu

Leestijd: 4 minuten

Hoe krijg je het leukste resultaat?

De leukste snelle illu’s zijn die waarin iets gebeurt of waarbij de kleding of het kapsel gezellig is. Kies dan ook bij voorkeur kleding waarin je de persoon goed herkent, maar vooral ook die bijvoorbeeld kleurrijk zijn, een printje hebben etc. Een blouse is bijvoorbeeld ook al spannender dan een T-shirt.

Maar heb je nou helemaal geen foto waarin je het item draagt? Geen probleem, voeg gewoon een foto toe van de trui/shirt/jurk die je aan wil. Je hebt de ruimte om meerdere foto’s toe te voegen bij je bestelling.

Hetzelfde geldt als je twee personen (optie ‘toevoeging’ selecteren) wil laten afbeelden. Je hoeft niet een foto van jullie samen te uploaden, je kan ook losse foto’s delen waarbij je kan letter op welke kleding leuk is.

Zorg wel dat voor mij duidelijk is wat ik moet doen, dus licht het even toe bij de notities bij je bestelling.

Leuke manieren van ophangen

Heb je het origineel besteld? Dan ontvang je de illu in een envelopje bij jou in de brievenbus.

Inlijsten snelle illu

Om langer te kunnen genieten van de illustratie, raad ik je aan de illu in te lijsten. Als je een groter lijstje koopt dan de 10 x 10 cm, en een witte achtergrond achter de illu doet. Komt hij beter tot zijn recht. Ik heb hierbij een paar tips voor lijstjes:

 

Je kan natuurlijk ook een lijstje kopen van Xenos waar hij precies in past:

 

Deze lijstjes kan je bekijken door erop te klikken of hier te klikken.

 

Ophangen met wasknijpers

Maar wat mijn go-to ophang manier ook is, is het gebruiken van wasknijpers!

En dat is eigenlijk heel simpel. Je neemt een stukje posterbuddy, rolt het tot een bolletje en plakt het op een wasknijper. En dan druk je het stevig tegen de muur. Knijper open duwen, illu erin vastzetten en klaar! Uiteraard moet je niet te zware dingen ophangen, maar dit gaat perfect.

Je kan beide producten waarschijnlijk bij je boodschappen in de supermarkt in je winkelwagen erbij leggen, maar anders maak ik het je hierbij makkelijk:

 

 

 

Het plakken van je snelle illu in een Instagram Story

Wanneer je de snelle illu bestelt met de optie ‘PNG-bestand’, dan ontvang je digitaal ook een bestand met transparante achtergrond. Op deze manier kan je de illustratie gebruiken als een soort sticker in je Instagram Stories. Zo maak je de stories nog een tikkie meer persoonlijk!

Tip: kies een snelle illu met toevoeging (kan je aangeven bij de selectie van je bestelling), en kies voor een boek als attribuut. Zo kan je elke keer als je een leestip deelt in je stories deze illu erbij plakken. Of als je bijvoorbeeld andere thema’s hebt die veel in je stories voorbij komen, knal er een bijpassende illu bij!

Foto plakken in story voor iPhone

Vriendin en content queen Rhaida legt in deze IGTV uit hoe je een afbeelding kan plakken in je stories, wanneer je een iPhone hebt.

(Test gaat hierna verder, met o.a. Android tip)

 

Foto toevoegen in story voor Android

Heb je net als ik een Android telefoon? Je kan dan niet foto’s kopiëren in je fotoalbum zoals bij iPhone. Maar een foto plakken in je story kan wel! Dan heb je een ander trucje wat je kan doen. Installeer de app GBox en verander je toestenbord naar dat van de app. Via dit toetsenbord kan je dan foto’s toevoegen en plakken in je story.

Enthousiast? Koop hier je snelle illu

 

In deze blogpost zitten affiliatie linkjes. Wanneer je iets aanschaft via die link bij Bol of Coolblue (al is het een heel ander product), ontvang ik een beetje van die prijs zonder dat het je meer kost. Thanks daarvoor dus! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *