Home » Laat me je helpen

LIVE ILLUSTREREN

ZAKELIJKE SAMENWERKINGEN

(KINDER-) BOEKEN

SOFT SMILES

IN OPDRACHT

Ik mocht deze mensen al helpen

 

soft smile

Anouk

‘Gisteren hebben we het kado aan m’n ouders gegeven en ze waren er zo zo zo ontzettend blij mee!! Het is ook echt geweldig geworden, ze herkenden zelfs de plantjes in de tuin haha. Echt superbedankt voor dit mooie kado.’

 

LIVE ILLUSTREREN 

bruiloft op Texel

Alexander & Karlijn

‘We vonden het echt geweldig om Carmen te laten illustreren op onze bruiloft. De portretten die zij live tekent van de gasten zorgen voor volledig unieke bedankjes om aan het einde van de dag mee te geven. En het is superleuk om een illustrator aanwezig te hebben, het voegt echt toe aan het plezier van de trouwdag!’ 

soft smile

Shirley

‘Wauw, wat is de illustratie mooi geworden!! Ik heb hem vanavond als cadeautje gegeven aan Olaf en hij vond hem fantastisch! Zometeen krijgt hij een heel mooi plekje in ons huis! Je hebt mij echt verrast met hoe tof hij is geworden!’

soft smile

Sjoukje

‘Wat een mooie kunstwerkjes maakt Carmen! Toen ik van de zomer een foto maakte van een bijzonder momentje tussen mijn kinderen, dacht ik… ik zou hier wel een tekening van willen hebben. Carmen reageerde direct en kwam met hele mooie schetsen. Het eindresultaat is nog mooier dan ik me voor had kunnen stellen. Dit mooie schilderijtje is echt een cadeautje voor aan de muur. En de persoonlijke service is fantastisch.’ 

soft smile

Anne

“Het allerleukste persoonlijke cadeau, om te geven en om te krijgen! Carmen is onwijs goed in wat ze doet en denkt met je mee. Heel erg blij!”


soft smile

Lenneke

‘Ik kreeg een illustratie van Carmen van iemand cadeau. Carmen heeft mij en mijn hond getekend en ik ben er zó ontzettend blij mee. Je herkent mij en mijn herder direct! Krijgt zeker een heel mooi plekje in mijn huis én op mijn blog. ‘