Home » Laat me je helpen

LIVE ILLUSTREREN

ZAKELIJKE SAMENWERKINGEN

(KINDER-) BOEKEN

SOFT SMILES

IN OPDRACHT

Ik mocht deze mensen al helpen

 

 

soft smile

Sjoukje

‘Wat een mooie kunstwerkjes maakt Carmen! Toen ik van de zomer een foto maakte van een bijzonder momentje tussen mijn kinderen, dacht ik… ik zou hier wel een tekening van willen hebben. Carmen reageerde direct en kwam met hele mooie schetsen. Het eindresultaat is nog mooier dan ik me voor had kunnen stellen. Dit mooie schilderijtje is echt een cadeautje voor aan de muur. En de persoonlijke service is fantastisch.’ 

soft smile

Anne

“Het allerleukste persoonlijke cadeau, om te geven en om te krijgen! Carmen is onwijs goed in wat ze doet en denkt met je mee. Heel erg blij!”


soft smile

Lenneke

‘Ik kreeg een illustratie van Carmen van iemand cadeau. Carmen heeft mij en mijn hond getekend en ik ben er zó ontzettend blij mee. Je herkent mij en mijn herder direct! Krijgt zeker een heel mooi plekje in mijn huis én op mijn blog. ‘