Home » Snelle illu’s

Snelle illu’s

Leestijd: 2 minuten

Ik mag binnenkort illustreren op een event! Het is een feestje van Charlotte van ‘t Wout, in Amsterdam. Eigenlijk is het best wel spannend om mensen ter plekke te illustreren, terwijl zij naar je handen kijken en het eindwerk toch wel enigszins mooi moet zijn. Daarom leek het mij een uitermate slim plan om deze skill te oefenen. Ik heb al vaker on the spot illustraties gemaakt voor mensen, zoals bij het Mooie Kinderboeken Festival en bij meet-up’s voor Traveling Sketchbook, maar oefening baart kunst. En laten we wel wezen, mensen verwachten kunst 😉

SNELLE ILLU’S VOOR ACTIEVE VOLGERS 

Terwijl ik wat op velletjes van restpapier aan het tekenen was, realiseerde ik me dat het leuk zou zijn om actieve volgers* te illustreren. Dan vang ik twee vliegen in één klap: ik oefen, zij worden vereeuwigd in mijn stijl. Ik deelde dit idee met de volgers, die razend enthousiast bleken.

Nu heb ik al verschillende illu’s al gemaakt en ook verkocht. De foto van de snelle illu krijgt de volger gratis, het origineel kunnen ze kopen voor €25.

€25 VERDIENEN IN EEN PAAR MINUTEN

Maar als jij snelle illu’s in een paar minuten tekent en daar €25 voor krijgt, is dat dan niet veel te duur? Als je hem te duur vindt, ben je vrij hem niet te kopen natuurlijk! En ik kan alleen maar zo snel een illu tekenen omdat ik al jaren veel teken en het oefen, dat zit natuurlijk in de prijs inbegrepen.

Ik zou in ieder geval enorm blij zijn als mensen hun snelle illu bij me aanschaffen, de opbrengsten breng ik namelijk meteen terug in mijn bedrijf door te investeren voor prints en kaarten en andere dingen die gaan gebeuren om nog meer liefde te verspreiden met mijn illustraties. 🙂

* actieve volgers zijn volgers op Instagram die comments posten op mijn foto’s en mijn berichten liken. Het hebben van actieve volgers, vergroot mijn kans op verkopen en zichtbaarheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.