Home » Contact » Veelgestelde vragen

veelgestelde vragen

Illustraties in opdracht 

Ik heb geen foto van de herinnering of van de hele groep, is dit erg? 

Nee hoor. Het fijne van illustreren is dat ik kan creëren wat er niet is. Wel heb ik referentiemateriaal nodig. Dus als je herinnering op een mooi strand is, stuur dan vakantiefoto’s van dat strand of Google Afbeeldingen die erop lijken. Stuur losse foto’s van de mensen die op de illustratie mogen komen, als er geen groepsfoto is. Liever meer foto’s (let wel op dat ik weet wie wie is), dan kan ik er het mooiste eindresultaat van maken.

De levertijd is 3 weken, maar ik wil hem deze week cadeau doen. Kan dit?

Soms kan dat! Stuur me een mailtje en geef aan wat de datum is dat je hem graag ontvangt. Ik kijk in mijn planning of ik dit haal en dan wordt het een spoedopdracht. Hiervoor komt 10% extra op de prijs. Wanneer het niet mogelijk is, kan je altijd een kaart cadeau doen waarin je aangeeft dat de persoon de illustratie nog zal krijgen, als een soort waardebon.

Is hij al bijna klaar? Ik ben zo benieuwd! 

Waarschijnlijk ben ik er dan druk mee bezig óf nog met een andere bestelling. Mailtjes als deze zijn natuurlijk enthousiast en leuk bedoeld, maar ik ben hard aan het werk, dus hierop antwoorden kost mij alleen extra tijd. Ik laat je weten welke datum ik verwacht de illustratie te sturen en daar kan je op rekenen. 2 of 3 weken wachten is lang, maar alle illustraties worden dan ook met de hand gemaakt.

Maak je ook kaarten? 

Je kan kaarten laten maken bij mij. Voor de verhuizing, bruiloft, groot feest of een geboorte. Het kan! Mail me dan bespreken we je wensen en kijken we hoe ik kan helpen.

Wij gaan trouwen, wat kan je voor ons doen? 

Heel veel! 

– Trouwkaart (illustreren, ontwerpen, drukken)
– Bedankkaartjes 
– Illustraties voor labels, decoratie, tafelschikking etc. 
Live illustreren op de dag zelf 
– Soft Smile van mooiste herinnering van de dag of groepsfoto

 

WAAR HEB JE DAT VAN?

Dat device (laptop, tablet?) in je Instagram stories, welke is dat? 

Microsoft Surface Book 2!   

(dit is een affiliate link)

Leuke broek (/shirt/jas..) waar heb je die gekocht? 

Waarschijnlijk is het antwoord: ‘Tweedehands, van een kledingruil.’ Of van de tweedehandswinkel. Dus nope, geen fastfashionketen waar je mijn jurkje ook even kan halen 🙂