Home » Duurzaamheid

Illustratie uit: Collectie van Rampen 
duurzaamheid

Carmen Groenefelt. Met veel planten in mijn huis, een plantaardig eetpatroon en tweedehandse kleding aan mijn lijf doe ik die naam eer aan. Ik ben best groen. Tenminste, ik werk eraan. 

Duurzaamheid vind ik belangrijk en dit wil ik ook graag terug laten komen in mijn bedrijf. Ik maak graag gebruik van alternatieven voor papier: ik maakte een product met Pretty ECO  van olifantenpoeppapier en mijn visitekaartjes zijn van papier van landbouwafval. 

Mijn illustraties zijn vaak niet extreem groot. De impact die ik wil maken, kan namelijk vaak ook op een velletje van 10 bij 10 cm (snelle illu) of 13 bij 13 cm (Soft Smile) en daarmee bespaar ik weer papier, verf, verpakkingsmateriaal en impact van de productie en verzending voor al deze dingen  🙂 

Ik ‘Google’ met de bomenplantende Ecosia.
Zélfs mijn boekhouder is groen. Ja, dat kan! 

Er zijn nog veel dingen die ik beter kan doen, maar ik heb er wel aandacht voor. Wanneer je mijn bedrijf support, support je dus ook iemand die een positieve impact op de wereld wil maken. 

 

duurzaME PARTNER

Zie je dit boek? Dit is het eerste prentenboek dat ik in opdracht maakte dat voor een privéproject was. Omdat het boek niet in de winkels zou belanden, drukten we het als fotoboek in kleine (100 stuks) oplage. Dit deden we bij Fotofabriek. Ik ben dan ook blij dat ik kan zeggen dat Fotofabriek mijn partner is. Fotofabriek is een online fotoboek service dat duurzaamheid ook hoog in het vaandel heeft staan.