Home » Snelle illu actie

snelle illu actie

Laat een portret illustratie maken van jouw foto

De snelle illu actie 2022 is afgelopen

Vanaf 3 oktober 2022 t/m 6 november 2022 waren ze te bestellen.

 #SNELLEILLU

Maar één keer per jaar te bestellen

Op bruiloften en evenementen ben ik te boeken als live illustrator en dan teken ik gasten vliegensvlug na. Normaal zijn deze getekende portretjes niet los te bestellen, maar tijdens de jaarlijkse snelle illu actie tijdelijk wel! 

Helaas is de actie afgelopen, de volgende actie is naar verwachting in oktober 2023.

Live illustrator 

Boek me als live illustrator voor jouw bruiloft, zakelijke event of feest. Dan kom ik de gasten illustreren in de vorm van een snelle illu, die ze dan mee naar huis kunnen nemen als herinnering aan de mooie dag.

Vanaf €549 voor 2,5 uur  

VRaag en antwoord
De snelle illu actie is een aanbod waarbij het eindresultaat een beeld is van een persoon (torso en hoofd) met witte achtergrond. Je kan tot twee toevoegingen (ander persoon, huisdier, attribuut) kiezen voor je illu. Ook kan je aangeven of je ook als PNG-bestand wil, dan ontvang je de illustratie ook digitaal met transparante en gekleurde achtergrond. Wil je bijvoorbeeld een gezin van vier personen illustreren, kan je twee snelle illu’s bestellen met ‘extra toevoeging’. En dan heb je twee losse illu’s die je bijvoorbeeld in lijstjes naast elkaar aan de muur kan hangen. Een huis of andere afbeelding in de achtergrond is niet mogelijk. Het attribuut zal in de voorgrond zijn.
Dan ontvang je hem per mail, maar in een bestand met witte achtergrond. In elk geval krijg je de illustratie digitaal, met witte achtergrond per mail. Wanneer je kiest voor PNG-bestand dan ontvang je het bestand met witte achtergrond en ook het bestand met transparante achtergrond en het bestand met een gekleurde achtergrond die ik voor je kies.
De illustratie is om persoonlijk te gebruiken. V Hang hem aan de muur of maak hem je nieuwe profielfoto. Het is toegestaan om de illustratie op sociale media met naamsvermelding (illustratie: Carmen Groenefelt of @carmengroenefelt_art) te delen, ook op zakelijke social media-accounts. Gebruik op een website, als logo of voor drukwerk is echt verboden. Inzetten voor commerciële doeleinden (dus anders dan eens -onbewerkt- delen op een zakelijk social media-account) is ook verboden. Heb je wel interesse in illustraties hiervoor, neem gerust contact op. Hier help ik graag mee.
Ik doe natuurlijk mijn uiterste best op een goed resultaat! Ben je nu écht niet tevreden, mail me dan even en dan zoeken we een gepaste oplossing.
Als de foto in kleur is, duidelijk en er geen twijfel mogelijk is wat ik moet gaan illustreren. Het kapsel en bovenkleding moet goed zichtbaar zijn. Het leukste is als de kleding herkenbaar is voor de persoon.  
Wil je graag een illu met een toevoeging (persoon, attribuut of huisdier) en heb je geen foto samen daarmee? Geen probleem. Het is mogelijk meerdere foto’s te selecteren. Dus je kan losse foto’s selecteren die ik zal samenvoegen. Ook een Google afbeelding van bijvoorbeeld een boek of ander gewenst attribuut volstaat, als je die toevoegt.
Nee. Om te voorkomen dat het een chaos wordt, is het nodig dat je van te voren goed nadenkt over de foto en upload bij het maken van je bestelling.

Zakelijke samenwerking

Wil je een portret toepassen voor je bedrijf of andere illustraties laten maken? Dan help ik je graag! 

Zo maakte ik deze al voor Organigoods die ze gebruiken op Instagram. Bekijk ‘Voor bedrijven’ voor meer info.

Live illustreren

Boek mij voor een bruiloft of evenement. Ik maak dan vliegensvlug gasten in de vorm van een ‘snelle illu’. De gasten krijgen de illustratie dan mee naar huis als herinnering aan de mooie dag.

Boeken kan vanaf €549 (2,5 uur).