Home » Snelle illu actie

snelle illu actie

Laat een portret illustratie maken van jouw foto

vanaf € 59,00

€59 Illustratie van 1 persoon
€69 Illustratie van 1 persoon met 1 toevoeging
€79 Illustratie van 1 persoon met 2 toevoegingen of jong gezin van 4

Ook mogelijk: Bestel er een kerstkaart ontwerp bij voor €20, met de rechten om er kaartjes van te drukken.

de actie is afgelopen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden voor een volgende actie.

Vanaf 5 november 2023 t/m 20 november 2023 waren ze te bestellen.

 #SNELLEILLU

Voorwaarden snelle illu actie 

Gebruik van de illustratie:

  • De illustratie mag niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden of gedrukt worden op producten. Wanneer je ‘kerstkaart ontwerp’ bestelt, dan mag dit bestand enkel gedrukt worden op kaarten. 
  • De illustratie mag gedeeld worden online, zonder de afbeelding te bewerken. 

Wil je wel een illustratie voor commerciële doeleinden? Mail dan naar Carmen Groenefelt. 

VRaag en antwoord
De snelle illu actie is een aanbod waarbij het eindresultaat een beeld is van een persoon (torso en hoofd) met witte achtergrond. Je kan tot twee toevoegingen (ander persoon, huisdier, attribuut) kiezen voor je illu. Ook ontvang je de illustratie digitaal met transparante en gekleurde achtergrond. Wil je bijvoorbeeld een gezin van vier personen illustreren, kan je twee snelle illu’s bestellen met ‘extra toevoeging’. En dan heb je twee losse illu’s die je bijvoorbeeld in lijstjes naast elkaar aan de muur kan hangen. Als je een jong gezin bent met kleine kinderen (of een baby) kan je een snelle illu bestellen en de optie ‘twee toevoegingen’ selecteren. Een huis of andere afbeelding in de achtergrond is niet mogelijk. Het attribuut zal in de voorgrond zijn.
Het origineel van de illustratie wordt gemaakt met de hand en alcohol markers en potlood, op een velletje stevig papier (10 x 10 cm) en deze ontvang je per post in een envelop. De illustratie ontvang je ook per mail digitaal als bestand met witte achtergrond en ook het bestand met transparante achtergrond en het bestand met een gekleurde achtergrond.
De illustratie is om persoonlijk te gebruiken. V Hang hem aan de muur of maak hem je nieuwe profielfoto. Het is toegestaan om de illustratie op sociale media met naamsvermelding (illustratie: Carmen Groenefelt of @carmengroenefelt_art) te delen, ook op zakelijke social media-accounts. Gebruik op een website, als logo of voor drukwerk is echt verboden. Inzetten voor commerciële doeleinden (dus anders dan eens -onbewerkt- delen op een zakelijk social media-account) is ook verboden. Heb je wel interesse in illustraties hiervoor, neem gerust contact op. Hier help ik graag mee. Bij aanschaf van ‘kerstkaart’ bij de snelle illu actie koop je ook het recht om dit bestand dat je zal ontvangen te kunnen drukken. Dit mag dus wel gedrukt worden als kerstkaartjes.
Ik doe natuurlijk mijn uiterste best op een goed resultaat! Ben je nu écht niet tevreden, mail me dan even en dan zoeken we een gepaste oplossing.
Als de foto in kleur is, duidelijk en er geen twijfel mogelijk is wat ik moet gaan illustreren. Het kapsel en bovenkleding moet goed zichtbaar zijn. Het leukste is als de kleding herkenbaar is voor de persoon.  
Wil je graag een illu met een toevoeging (persoon, attribuut of huisdier) en heb je geen foto samen daarmee? Geen probleem. Het is mogelijk meerdere foto’s te selecteren. Dus je kan losse foto’s selecteren die ik zal samenvoegen. Ook een Google afbeelding van bijvoorbeeld een boek of ander gewenst attribuut volstaat, als je die toevoegt.
Nee. Om te voorkomen dat het een chaos wordt, is het nodig dat je van te voren goed nadenkt over de foto en upload bij het maken van je bestelling.
Waarschijnlijk ben ik er dan druk mee bezig óf nog met een andere bestelling. Mailtjes als deze zijn natuurlijk enthousiast en leuk bedoeld, maar ik ben hard aan het werk, dus hierop antwoorden kost mij alleen extra tijd. Na bestellen kan je de snelle illu binnen 4 weken verwachten per post en in je inbox. 4 weken wachten is lang, maar alle illustraties worden dan ook met de hand gemaakt.
tips

 

Handige tips voor je snelle illu

Handige tips voor je snelle illu

Hoe krijg je het leukste resultaat? De leukste snelle illu's zijn die waarin iets gebeurt of waarbij de kleding of...
Meer informatie
Zoek je een lijst voor je snelle illu? Hierbij mijn tips!

Zoek je een lijst voor je snelle illu? Hierbij mijn tips!

Woehoe, je hebt je eigen Carmen Groenefelt illustratie besteld of gekregen. Of misschien ben je wel live geportretteerd op een...
Meer informatie

Meer dan 130 mensen gingen je voor 

Tijdens de snelle illu acties van afgelopen jaren heb ik meer dan 130 snelle illu’s mogen maken. En tijdens het live illustreren heb ik ook al meer dan 500 mensen mogen vastleggen in een snelle illu. Veel he?! 

Wil je je laten inspireren? Bekijk dan de snelle illu galerij. 

Maar één keer per jaar te bestellen

Op bruiloften en evenementen ben ik te boeken als live illustrator en dan teken ik gasten vliegensvlug na. Normaal zijn deze getekende portretjes niet los te bestellen, maar tijdens de jaarlijkse snelle illu actie tijdelijk wel!

Scoor een persoonlijk uniek kerstcadeau door een portretje te laten maken van een dierbare. 

Zorg dat je op de hoogte blijft van wanneer illustraties in opdracht te bestellen zijn, door je in te schrijven voor de nieuwsbrief

Persoonlijke kerstkaart van foto 

Ja hoe leuk? Van je foto maak ik een portretje. En nu kan je voor €20 extra een kerstkaart laten ontwerpen van je illustratie. Dan ontvang je een bestand waarmee je kerstkaarten kan laten maken! 

Het kaart ontwerp is 10 x 15 cm en het bestand zal zijn voor een gevouwen en enkele wenskaart.

 

Live illustrator 

Boek me als live illustrator voor jouw bruiloft, zakelijke event of feest. Dan kom ik de gasten illustreren in de vorm van een snelle illu, die ze dan mee naar huis kunnen nemen als herinnering aan de mooie dag.

Vanaf €549 voor 2,5 uur