Home » Eén met de natuur

één met de natuur

illustraties met een héél kort verhaal

Ik werk aan een project geheel rondom duurzaamheid en de natuur. Op Instagram kan het publiek meedenken en stemmen op wat ik ga illustreren aan de hand van een poll.

Bij de illustratie hoort een blogpost met een kleine actie die je kan doen, om iets groener te doen. Keuzes maken die een positieve impact hebben op de aarde moeten we samen doen en daarom staat co-creëren bij dit project ook zo centraal. Alle illustraties met hun mini-verhaal wil ik bundelen in een prentenboek.

de oorsprong

Je ziet dat steeds de illustraties in schetsboeken gemaakt worden, dat is ook waar dit project begonnen is. Ik creëerde waar ik zin in had en later borrelde het project weer op toen ik meedeed aan het Kinderverhalen Traject van ROSE stories in 2018. En nu, nu heb ik besloten om het gewoon te doen, rustig aan de inhoud voor het boek te maken en jullie mee te nemen in het proces. 

Lees hier via de eerste 3 filmpjes in de playlist meer over hoe het ontstond en waarom ik dit graag wil maken: 

 

co-creatie STOrIES

Op Instagram is eens in de tijd in mijn stories te stemmen op wat ik ga creëren. Soms deel ik ook in een video of in een livesessie hoe de illustratie dan tot stand komt. Op deze manier is het project heel interactief en besluit zo het publiek mede hoe het project zal worden. 

Sommige van de illustraties zullen verschijnen op Instagram onder de hashtag

#illustratiemeteenkortverhaal

Ook stemmen en zo mee beslissen met wat er in het boek zal komen? Volg me dan op Instagram en stem mee:

De meeste stemmen gelden, het meisje draagt een jurk!

 

Bekijk hier de illustraties die al ontstaan zijn uit wat er gestemd werd: 

een stukje inspireren

Ook deel ik in Instagram-posts en artikelen op mijn blog meer achtergrond over de illustraties. Waarom zou je bijvoorbeeld kledingruilen doen? Doordat ik onderwerpen binnen duurzaamheid zoals plantaardig eten, tweedehands aankopen doen en plastic vervuiling naar voren laat komen in mijn werk, hoop ik anderen te inspireren ook hiermee aan de slag te gaan. Door kleine veranderingen in je keuzes, kan je namelijk al een grote impact maken.

Mijn doel is dan ook met dit kleine boekje een positieve impact te maken. 

blog artikelen
Bloemzaadjes zaaien: jij blij, bij blij

Bloemzaadjes zaaien: jij blij, bij blij

Grote impact maken in kleine stapjes

Grote impact maken in kleine stapjes

{"slide_show":"2","slide_scroll":1,"dots":"true","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":3000,"speed":600,"loop":"true","design":"design-1"}

Wil je het project ondersteunen? Dat kan! Geef me een duwtje in de rug

Het project supporten kan voor €5, €20 en €50.
Met donaties voor het project kan materiaal inkopen, maar vooral later eventuele drukkosten, promotiekosten etc. opvangen.
En dan kan het de grote vorm aannemen die ik voor me zie.