Home » Kinderboekenfestival

Kinderboekenfestival

Leestijd: < 1 minuten

Op 27 mei 2018 mocht ik in de Tolhuishuin te Amsterdam plaatsnemen aan een picknicktafel. Bij de picknicktafel stond een bord met de tekst ‘Hier ontstaan mooie kinderboeken’. Die dag mocht ik werken aan het boek dat ik maak en kinderen een kijkje laten nemen in mijn proces.

KAN JIJ EEN PLANT TEKENEN VOOR IN MIJN FANTASIEBOS?

Ik liet kinderen zien hoe ik met waterverf werk en vertelde ouders meer over het proces. Maar eerlijk is eerlijk, doen is veel leuker dan luisteren toch? Dus een paar kinderen kwamen aan tafel zitten en gingen ook tekenen. Sommigen tekenden een plant voor in het bos van mijn boek, anderen maakten een tekening voor mij, of om zelf mee te nemen!

Het was echt een mooie dag en ik heb erg genoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *