Home » (Kinder-) boeken

(Kinder-) boeken

Al sinds ik héél jong ben riep ik rond dat ik bestseller schrijfster en illustrator zou worden. Dát (bestseller) is nog niet gelukt, but I’m working on it.  Voor Save the Children illustreerde ik in 2016 De Rode Koffer. In 2018 was ik deelnemer van het Kinderverhalentraject van ROSE stories, waarbij ik begeleid werd door een prijswinnende illustrator en werkte aan mijn eigen boek. Daarna kwam in april 2019 het prentenboek Welpje en het verdwenen zonnetje, geschreven door Lonneke Sanders uit. Collectie van Rampen is een anti-stress journal voor volwassenen geschreven door Reinier van Eijk en verscheen in november 2019.

Ik werk traditioneel met waterverf, gouache, potlood, fineliner en andere materialen. De platen bewerk ik na op de computer. Omdat ik het belangrijk vindt dat kinderen zich kunnen herkennen in kinderboeken, probeer ik mijn illustraties inclusief te maken. Ik werk graag samen met mensen en streef ernaar om samen tot een mooi geheel te komen.

Nieuwste boek:

‘Bedtijdverhalen van Rebelse Meisjes – 100 bijzondere Nederlandse vrouwen’ – Rose Stories  (maart 2021)

 
samenwerken?

Heb je een plan voor een boekproject met ambitieuze dromen? Met een grote oplage, die je in alle boekhandels te koop wil hebben. Of heb je juist een kleiner project maar wat van onschatbare emotionele waarde heeft, zoals het nalatenschapsboek dat ik eerder maakte? 

Neem dan contact met mij op! 
Ik kan uiteraard het geheel illustreren. Maar ook schrijven en de vormgeving kan ik op me nemen. Met ervaring in het maken van boeken, kan ik adviseren over drukkerijen, ISBN etc. 

Houd rekening met een prijs vanaf €2400,-