Home » (Kinder-) boeken

(Kinder-) boeken

Al sinds ik héél jong ben riep ik rond dat ik bestseller schrijfster en illustrator zou worden. Dát (bestseller) is nog niet gelukt, but I’m working on it.  Voor Save the Children illustreerde ik in 2016 De Rode Koffer.  In 2018 was ik deelnemer van het Kinderverhalentraject van ROSE stories, waarbij ik begeleid werd door een prijswinnende illustrator en werkte aan mijn eigen boek. Daarna kwam in april 2019 het prentenboek Welpje en het verdwenen zonnetje, geschreven door Lonneke Sanders uit. Collectie van Rampen is een anti-stress journal voor volwassenen geschreven door Reinier van Eijk en verscheen in november 2019.

Ik werk traditioneel met waterverf, gouache, potlood, fineliner en andere materialen. De platen bewerk ik na op de computer. Omdat ik het belangrijk vindt dat kinderen zich kunnen herkennen in kinderboeken, probeer ik mijn illustraties inclusief te maken. Ik werk graag samen met mensen en streef ernaar om samen tot een mooi geheel te komen.

Verwacht:  

‘Het fort in het bos’: prentenboek in samenwerking met Droomvallei Uitgeverij en stichting Inclusive Works  (najaar 2020)