Home » De weg naar succes is hobbelig

De weg naar succes is hobbelig

Leestijd: < 1 minuten

‘Zij zien jou niet struggelen. De weg naar succes is hobbelig.’

Van de week zei ik ik in mijn stories (op Instagram) dat ik middenin ‘mijn grootste prestatie’ zit. Dat ik dus met iets bezig ben, waarin ik mezelf heb uitgedaagd en overwonnen.

Een dag later zei ik ook dat het gepaard gaat met tegenslagen die ik die dag had. Eigenlijk is ‘t toch wel een dingetje om in de camera, tegen 400 mensen (die m’n stories bekijken) te zeggen dat ik struggles heb. Maar ik doe het toch! Want jullie mogen wél zien dat ik struggle en ook dat mijn weg hobbelig is. 🌟

En ja hoor, ik kreeg een vet openhartig berichtje. Dat ik door mijn verhaal te delen, een troost en motivatie bood voor iemand anders. Vind ik fijn. Heel fijn.
Ik werk zó aan (en in! ☁️) m’n droom, die ik soms zelfs ook even niet zo goed meer weet te formuleren. Graag laat ik een volledig mogelijk plaatje zien, om je te motiveren ook je droom te gaan leven. Je kan het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *