Home » Hou het klein, denk groot

Hou het klein, denk groot

Leestijd: < 1 minuten

Ik ben een enthousiaste ondernemer die het leuk vindt om van alles te doen. Ik vind veel projecten leuk, ik wil andere bedrijven helpen en onder mijn bos krullen gaan een hé-le-boel ideeën schuil. Hartstikke leuk, maar niet altijd handig! Dus ik bedacht dat ik mijn kennis die ik haalde uit zelfhelpboeken maar eens moest bundelen in dit kleine boekje. Van mij, voor mij.

In ‘Hou het klein, denk groot’ gaat het over zelfliefde, keuzes maken, doelen stellen en erg dankbaar zijn. In plaats van ideeën super groot te maken, moedig ik mezelf met dit boekje aan het klein te houden en gewoon ergens te beginnen.

Het boekje is geïllustreerd door mijzelf en bevat ook quote die me inspireren. Het is gewoon een fotoboekje, maar voor mij is het fijn dat het tastbaar is.

       

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *