Home » Ik zit op een wolk als ik enthousiast ben

Ik zit op een wolk als ik enthousiast ben

Leestijd: 2 minuten

Ik maak graag dit soort illustraties in mijn schetsboek en die deel ik dan soms op Instagram. Deze ‘schetsboekdenksels en -krabbels’ gaat over het enthousiasme dat ik voel bij bepaalde (vaak nieuwe) dingen, maar op den duur verliest het mijn aandacht. Maar dat is niet omdat ik niet wil, daarom doe ik mijn best terug op de wolkjes te komen.

Ik vind het zeer nice hoe er drie gerelateerde blogposts met ook allemaal ‘schetsboekdenksels en -krabbels’ onder dit artikel aanbevolen staan. Over de tijd heen stapelen deze illu’s zich op.
Een aanleiding voor de sluierwolken is de druk die ik voel om metéén alles te fixen, nu al bij mijn doel te willen zijn zonder eerst het eerste kleine stapje te zetten en ik me simpelweg de tijd niet gun om door het moeilijke stukje heen te buffelen (uiteindelijk doe ik dat meestal wel hoor, anders was ik nu niet hier haha). Ik laat me dan door nieuwe shiny lonkende dingen verleiden wanneer het ff niet wil. Maar dat creëert een heel onstuimig weerbericht: met wolken, sluimerwolken, geen wolken en weer opnieuw hetzelfde. Herkenbaar?
Als het herkenbaar is… Hoe ga jij daarmee om? 😊
Fun fact: ik heb nu een lijstje bij mijn bureau met twee hoofd-wolken, die wolken chillen daar gewoon. En geven me dagelijks een friendly reminder.

Liefs, Carmen

 

__

 

Hierbij de post op Instagram:

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *