Home » Misschien is dit gewoon mijn les in geduld

Misschien is dit gewoon mijn les in geduld

Leestijd: < 1 minuten

Ik maak graag dit soort illustraties in mijn schetsboek en die deel ik dan soms op Instagram. Deze ‘schetsboekdenksels en -krabbels’ gaat over hoe ik na ‘kleine stapjes zetten‘, nog steeds kleine stapjes aan het zetten ben. Ik zit nog steeds in het herstel van burn-out.

Bevrijdend, zo voelde het toen ik de laatste hand aan deze illustratie legde in mijn schetsboek. Al een hele poos wilde ik dit idee verbeelden en het geeft eigenlijk in zichzelf al antwoord op de vraag waarom dit op zich liet wachten. Het is een mijlpaaltje dat ie er is en ik deel het mijlpaaltje graag met jullie.

Liefs, Carmen

 

__

 

Hierbij de post op Instagram:

Client error: `GET https://graph.facebook.com/v10.0/instagram_oembed?url=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCsKCYtLLG9b%2F&access_token=EAAG5hzKyxakBAFA83ZBr6UECCcZAZAJ2y8rTcbzm1ZA1ZAvMkO7WZC0wYOZAK5tVJzbrK37onm5RWt4cToyGRu3rtsrjbi01wgyrOnzEGdxnZA4YMvzsQbbN25YxgLfRmQwNLQ9m0JuXXkuWFRTOsW5jvQzhi0fd34cmW9IU7AEQZCChp15ONEI21uwr48Qj8hylqUhqUHBiYSRfZAfc6qmwAC9ZApzQ0SohLGs1Vv2DJwyjAZDZD` resulted in a `400 Bad Request` response:
{"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their pass (truncated…)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *