Home » Zoek je een lijst voor je snelle illu? Hierbij mijn tips!

Zoek je een lijst voor je snelle illu? Hierbij mijn tips!

Leestijd: 4 minuten

Woehoe, je hebt je eigen Carmen Groenefelt illustratie besteld of gekregen. Of misschien ben je wel live geportretteerd op een event. En wat nu? Een lijst eromheen zou wel fijn zijn, of een andere leuke manier om je illustratie tot zijn recht te laten komen. Geen stress, hierbij mijn tips voor je snelle illu.

Wat is een snelle illu?

Grote kans dat je dit al weet. Maar voor degene die hier beland is en denkt: ‘Wacht, wat? Snelle-watte?’..

Een snelle illu is een illustratie op papier van 10x10cm gemaakt met Copic markers, potlood en ander materiaal door illustrator Carmen Groenefelt. Jaarrond kan je Carmen (mij!) boeken als live illustrator om portretjes te laten tekenen op events en bruiloften – snelle illu’s dus! En één keer per jaar is er een snelle illu actie, dan maak ik in opdracht met je ingezonden foto’s als voorbeeld deze illustraties.

Zo, weten we dat ook weer!

Leuke manieren om je snelle illu een plekje te geven

Lijst je illustratie in

Om langer te kunnen genieten van de illustratie, raad ik je aan het portretje in te lijsten. Je kan zelf op zoek gaan, met in je achterhoofd dat het 10 x 10 cm (om precies te zijn waarschijnlijk 9,9 x 9,9 cm) groot is. Ik bespaar je graag het zoeken, dus dat heb ik voor je gedaan:

Je kan natuurlijk ook een lijstje kopen van Xenos waar hij precies in past, deze zijn €2,99.
Deze lijstjes kan je bekijken door erop te klikken of hier te klikken.

 

Of je koopt een mooi lijstje van BGA, de prijzen liggen rond de €6,90.
Deze lijstjes kan je bekijken door erop te klikken of hier te klikken.

Of je koopt dit lijstje van Casa, van €6,95.
Dit lijstje kan je bekijken door erop te klikken of hier te klikken.

Als je een groter lijstje koopt dan de 10 x 10 cm en een witte achtergrond achter de illu doet. Komt hij ook mooi tot zijn recht.

 

Of je zorgt voor een nette fotolijst (voor fotoformaat 15×15 cm) met een passe-partout (met buitenmaat 15x15cm en binnenmaat 9x9cm).

Of je gaat juist voor een doorzichtige stijl. Dit lijstje van Blokker met glas en gouden look die laat lijken dat je illustratie zweeft, €5,49. Je kan het neerzetten of ophangen. Het lijstje kan je bekijken door erop te klikken of hier te klikken.

Pascalle lijstte haar snelle illu met haar hulphond in, in een soortgelijk lijstje (€3,99) van Ikea:

Ophangen met wasknijpers

Wat mijn go-to ophang manier ook is, is het gebruiken van wasknijpers!

En dat is eigenlijk heel simpel. Je neemt een stukje posterbuddy, rolt het tot een bolletje en plakt het op een wasknijper. En dan druk je het stevig tegen de muur. Knijper open duwen, illu erin vastzetten en klaar! Uiteraard moet je niet te zware dingen ophangen, maar dit gaat perfect.

Je kan beide producten waarschijnlijk bij je boodschappen in de supermarkt in je winkelwagen erbij leggen, maar anders maak ik het je hierbij makkelijk: 

Andere creatieve manieren

Je kan de illustratie ook neerzetten in een glazen stolp.

 

Heb jij je snelle illu op een leuke manier een plekje gegeven? Stuur dan vooral een foto, dat vind ik leuk! Stuur me daarvoor een DM of mail me.

In deze blogpost zitten Bol-affiliatie linkjes. Wanneer je iets aanschaft via die link bij Bol (al is het een heel ander product), ontvang ik een beetje van die prijs zonder dat het je meer kost. Thanks daarvoor dus! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *