Home » Ik heb meer ideeën dan ik kan uitvoeren

Ik heb meer ideeën dan ik kan uitvoeren

Leestijd: < 1 minuten

Ik maak graag dit soort illustraties in mijn schetsboek en die deel ik dan soms op Instagram. Deze ‘schetsboekdenksels en -krabbels’ gaat het over de ideeën waar ik mee wakker word.

Iemand die ik heel erg respecteer zei ooit tegen mij dat haar ideeën en projecten zaadjes zijn. En ze vertrouwt erop dat die zaadjes die mogen groeien, haar aandacht krijgen en op tijd en genoeg water zullen krijgen. Dat vind ik een mooie. De tijd gaat ons leren welke er bij mij voldoende water krijgen.

Liefs, Carmen

Hierbij de post op Instagram:

Client error: `GET https://graph.facebook.com/v10.0/instagram_oembed?url=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCP30RHgjbb5%2F&access_token=EAAG5hzKyxakBAFA83ZBr6UECCcZAZAJ2y8rTcbzm1ZA1ZAvMkO7WZC0wYOZAK5tVJzbrK37onm5RWt4cToyGRu3rtsrjbi01wgyrOnzEGdxnZA4YMvzsQbbN25YxgLfRmQwNLQ9m0JuXXkuWFRTOsW5jvQzhi0fd34cmW9IU7AEQZCChp15ONEI21uwr48Qj8hylqUhqUHBiYSRfZAfc6qmwAC9ZApzQ0SohLGs1Vv2DJwyjAZDZD` resulted in a `400 Bad Request` response:
{"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their pass (truncated…)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *