Home » Kerstkaarten uitverkocht

cof

Kerstkaarten uitverkocht

Leestijd: 2 minuten

Hoe leuk? Ik liet dit jaar kerstkaarten drukken van twee tekeningen die ik maakte (live op Instagram waar jullie mee konden kijken) en binnen een week waren de 130 stuks uitverkocht.

Het speciale aan de kaarten is dat ze werden gedrukt op papier gemaakt van landbouwafval (bladeren en stengels van gewassen). Duurzaamheid vind ik belangrijk en daarom komt het ook door in de producten die ik aanbied. Daarom zijn de kaarten ook blanco en niet té duidelijk ‘kerst’, zodat ze ook voor andere geledenheden gestuurd kunnen worden.

Door het succes en de mooie kwalliteit van de kaarten, kan ik zeggen dat dit zeker niet de laatste waren! Omdat ik nu eerst wil focussen op de projecten waarmee ik nog bezig ben, wil ik geen herdruk doen van de kaarten. Wél wil ik in 2019 weer nieuwe kaarten illustreren en drukken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *