Home » Inschrijven voor Soft Smiles

Inschrijven voor Soft Smiles

Leestijd: 2 minuten

Vandaag kan je je Soft Smile bestellen!

Een Soft Smile illustratie is leuk om cadeau te geven en leuk om te krijgen. De illustraties worden gemaakt door mij: Carmen Groenefelt. Ik maak ze met veel zorg en liefde en luister goed naar wat je wil.

Ik maak Soft Smiles van allerlei speciale momenten. Denk hierbij aan een moment dat je je fijn voelde bij een ander, een mijlpaal die behaald werd of als cadeau bij een bruiloft. Met Soft Smiles wil ik je namelijk helpen momenten te vieren en dankbaar te zijn voor hoe speciaal het (of iemand!) is.

Soft Smiles illustraties zijn 13 x 13 cm en worden op mooi aquarelpapier gemaakt met waterverf en fineliner. Ze zijn €100 (+ €4,25 verzending).

Omdat de vraag zo groot geworden was, heb ik inschrijfdata ingelast. Dit om te voorkomen dat ik alsmaar bezig ben met mailen, tekenen en dan naar een postkantoor gaan. Wanneer ik op de inschrijfdatum namelijk de mails ontvang, sluit ik daarna het inschrijven weer en kan ik die week aan de bestellingen werken. Ik heb een limiet van 10 plekken, aarzel dus niet en bestel ze snel op www.softsmiles.nl .

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *