Home » Stoppen met mijn bijbaan

Stoppen met mijn bijbaan

Leestijd: < 1 minuten

In 2017 ronde ik mijn Bachelor Sociologie af en besloot toen niet verder te studeren maar te gaan werken als kunstenaar en illustrator. Ik combineerde werken in en aan mijn bedrijf met bijbaantjes. Tot nu! Ik heb ontslag genomen bij mijn bijbaan en neem de grote stap om fulltime te gaan werken als ondernemer.

Natuurlijk is het heel spannend, maar ik geloof sterk in wat ik doe én dat ik meer impact kan maken als ik er echt voor ga. Wanneer ik mijn vangnet (een bijbaan) weghaal, ga ik snellere beslissingen maken en maak ik wellicht stappen die ik anders uit angst en comfort niet zou maken.

Vanaf nu zal ik mijn geld dus verdienen met:

Wil je graag wat bij me bestellen of heb je interesse in een samenwerking? Let me know! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *